Cum comandați online

În urma navigării sau efectuând o căutare în lista de produse afişate pe site, adăugaţi produsele dorite în „Coş”, rând pe rând, prin simpla apăsare a butonului „Adaugă în coş”, disponibil în pagina de detalii a fiecărui produs.

În pagina de detalii a fiecărui produs este disponibilă și opțiunea de a specifica numărul de bucăți/cantitatea dorită. După ce aţi terminat de adăugat produsele în Coş, se apasă butonul „Finalizează comanda”. Veți fi direcționați spre o pagină unde va fi necesar să completați datele personale pentru livrare. Aveți de asemenea posibilitatea de a adăuga mențiuni (de exemplu dacă doriţi un mod de ambalare special).

Atenție! Onorăm doar comenzile pe care le putem confirma telefonic. Vă rugăm să introduceți un număr de telefon valid la efectuarea comenzii pentru ca reprezentantul nostru de vânzări să vă poată contacta.

Comandă telefonică

Puteți comanda telefonic sunând la +40730026944, +40 730 081 145, unde un agent de vânzări va prelua comanda dumneavoastră, de luni până vineri între orele 8:00-16:00.

Comenzi speciale

Comenzile speciale (cantități mari de produse ) se preiau telefonic la +40 730 081 145 sau prin email la marlenkafamily@gmail.com

 Pentru a afla preturile produselor pentru comenzile speciale ( cantitati mari, colaborari, parteneritate )  va rog sa trimiteti email sau sunati la +40 730 081 145.

Cum platesc

 

Plata ramburs

Comanda se achită în numerar, în momentul livrării comenzii, agentului de la serviciul de curierat.

Plata prin virament bancar (ordin de plată), transfer

Este metoda de plată preferată de către clienţii cu personalitate juridică. În acest caz comanda va fi procesată imediat după ce se face confirmarea plăţii, prin trimiterea pe email a copiei OP-ului sau foii de vărsământ.

Pentru această modalitate de plată vă rugăm să solicitaţi în prealabil emiterea facturii proforme, sunând la numărul +40 730 081 145

Cum primesc

Expedierea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră, în termen de 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice a comenzii. Pentru o serie de produse, acest timp poate fi prelungit, în funcţie de disponibilitatea stocului. O să vă comunicăm telefonic dacă un anumit produs nu mai este în stoc și trebuie comandat.

Menţiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conţinutul unor colete se fac în momentul livrării sau se întocmeşte un proces verbal de constatare, refuzându-se primirea şi plata coletului. Orice reclamaţii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Reclamații şi sugestii

Vă rugăm sunați la numărul de telefon +40730026944, +40 730 081 145 sau scrieți-ne pe adresa de email  marlenkafamily@gmail.com

Vom încerca să rezolvăm orice problemă în cel mai scurt timp posibil.