1.Condiţii de utilizare

1.1.Folosirea, vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.marlenkaonline.ro implică acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale.

1.2.Administratorii acestui site işi rezervă dreptul de a modifica termenii si conditiile oricând, fără nici un preaviz sau notificare. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor şi condiţiilor de utilizare.

1.3.Pentru a va înregistra pe site-ul www.marlenkaonline.ro, sunteti obligat să:
- furnizati date reale, exacte şi complete despre dumneavoastră aşa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-ului.

1.4.Dacă veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Marlenka Family SRL are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul dumneavoastră.
Marlenka Family SRL poate fără orice notificare prealabilă si fără explicarea atitudinii sale să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conţinutul site-ului.

1.5.În cazul în care administratorii site-ului va suspendă calitatea de utilizator al site-ului nu veţi fi îndreptăţit la primirea nici unei despăgubiri.

2.Documente contractuale

2.1.Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.marlenkaonline.ro cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul işi derulează operaţiunile. Comanda va fi compusă din urmatoarele documente:
a. Comandă (împreună cu menţiunile clare asupra datelor de livrare si facturare)
b. Termeni şi conditii

2.2.Daca vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea vânzătorului către cumpărator. Vânzătorul nu consideră o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract. Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

3.Protectia Datelor Personale

3.1.În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Marlenka Family SRL are obligaţia de a administra în conditii de siguranţă si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

3.2.Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autoritatilor în drept pentru verificarea tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

3.3.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justitiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc si să solicitati ştergerea lor din baza de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa societătii noastre.

4 .Frauda

4.1.Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau a modifica conţinutul site-ului www.marlenkaonline.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva acelora care au încercat acest fapt.

5. Disponibilitatea si preţul produselor

5.1.Produsele prezentate pe site-ul www.eventuspharma.com sunt disponibile in limita stocului.

5.2.Preţurile afişate în cadrul site-ului sunt exprimate în RON şi includ TVA. Preţurile afişate sunt valabile la momentul accesării paginii, Marlenka Family SRL rezervă dreptul de a le modifica oricând, fără nici un preaviz sau notificare.

6.Garanţii

6.1.Toate produsele comercializate de către site-ul www.eventuspharma.com, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

6.2.Conform Legii 449/2003, privind vânzarea produselor si garanţiile asociate acestora,vă conferă dreptul de a beneficia de garanţie pentru produsele comercializate fără ca acestea să îi afecteze celelalte drepturi conferite prin lege.

6.3.În conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 în cazul lipsei conformitătii cumpărătorul are dreptul de a solicita vânzatorului, ca măsură reparatorie înlocuirea sau repararea produsului în functie de opţiunea sa, în fiecare caz fără plată cu excepţia situaţiei în care această solicitare este imposibilă sau disproportionată.

6.4.Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord între vânzător si cumpărător luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele.

7.Politica de livrare

7.1.Magazinul online MarlenkaOnline îsi rezervă dreptul de a efectua validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică sau prin email a cumpărătorilor.

7.2.Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.marlenkaonline.ro vă obligaţi irevocabil să plătiţi contravaloarea produselor comandate.

7.3.Livrarea se face în cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii Dumneavoastră. Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Arad prin poşta română.

7.4.La primirea coletului este necesară semnătură Dumneavoastră de primire şi verificarea conţinutului pachetului. Orice reclamaţie ulterioară în legatură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptată. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru defectele datorate transportului.

7.5.În cazul în care cumpărătorul nu este găsit la adresa mentionată, curierul va lăsa o notificare prin care vă invită să ridicaţi pachetul din Oficiul poştal de care aparţineţi. În cazul în care nu ridicaţi coletul comanda va fi returnată, cumpărătorul urmând să suporte costurile unei noi expedieri.

7.6.Magazinul online MarlenkaOnline îşi rezervă dreptul de a mări timpul de livrare în situaţii speciale, îsi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: acţiuni guvernamentale, impedimente de forta majoră, războaie, acte de terorism, proteste, tulburări de ordin civil, incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve.

8.Dreptul de denuntare unilaterala a contractului, returnarea produselor

8.1.Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renuntă la cumpărare fără penalităti si fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna şi trimite de către Dumneavoastră prin poştă la sediul societăţii Marlenka Family SRL`.

8.2.Cumpărătorul va putea solicita schimbarea produsului în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii coletului. În cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenţa de preţ dacă produsul este mai scump. Marlenka Family SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Cumpărătorul a returnat produsul cumpărat iniţial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la returnare.

8.3.Cererea de returnare trebuie să cuprindă datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achiziţionat. Pe lânga cerere dosarul trebuie să conţină factura în original, cât si copie după Cartea de Identitate a persoanei pe care a fost emisă factura.

8.4.În cazul returnării/înlocuirii a produselor ca urmare a renuntării la cumparare costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către cumpărător. Renunţarea la cumparare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

8.5.În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare, în ambalajul şi cutia originală, cu etichetele intacte şi împreuna cu toate documentele care le-au insoţit.

8.6.În momentul efectuării unei comenzi online, cumpărătorul declară că a luat cunostinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

8.7.Potrivit dispozitiilor art. 10 lit. c) din O.G. nr. 130/2000, produsele farmaceutice livrate nu pot face obiectul denunţării unilaterale a contractului deoarece, prin natura lor, se pot degrada ori deteriora rapid.

9.Limitarea responsabilităţi

9.1.Vizitatorul, utilizatorul, cumpărătorul accesează şi utilizează website-ul pe propria răspundere si pe riscul propriu.

9.2.Marlenka Family SRL nu răspunde pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea, vizitarea sau utilizarea website-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor afişate pe website.

9.3.Nu ne asumăm răspunderea pentru prejudiciile rezultate din infectarea sistemului utilizatorului cu viruşi ca urmare a accesării website-ului.

9.4.Link-urile afişate pe website vor fi folosite de utilizator pe propria răspundere şi pe riscul propriu, pe baza propriei convingeri.

9.5.Nu ne asumăm răspunderea pentru calităţiile serviciilor de livrare a poştei române si nici nu garantăm pentru acestea.

9.6.Nu ne asumăm responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile sau neactualizarea informaţiilor publicate pe site.

9.7.De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.

10.Dispoziţii finale

10.1.Marlenka Family SRL îsi rezervă dreptul de a modifica termenii si condiţiile de operare ale site-ului www.marlenkaonline.ro fără o notificare prealabilă.